Ring til os på: 7022 2411

Kontomenu

Gruppe

Rejser

Vi har igennem årene hjulpet mange virksomheder med at skabe motorsports events, incentive rejser, salgs konkurrencer eller en hel personale forening der vil opleve noget specielt sammen. Mulighederne er mange og vi kan lave præcis det set-up der passer til budget og forventninger.

Rapido Travel har stor erfaring i grupperejser

Vi arrangere grupper fra 10 personer og op, vi er et solidt selskab med AAA kreditværdighed, det er din garanti for en professionel eksekvering af din gruppe/virksomhedsrejse.
Er I en gruppe der skal ud og rejse sammen (mere end 10 personer), tilbyder Rapido’ erfarne gruppe koordinatorer at hjælpe med at tilrettelægge rejsen – ud fra jeres ønsker og behov. Vi er med jer hele vejen, fra idé til den veloverståede rejse samt sparring på indhold og de ekstraordinære ønsker og ideer.

En grupperejse har følgende fordele hos Rapido:

Sammensætning af hele grupperejsen – fly, overnatninger, transfer m.v.

Bestilling af tribuner, restauranter og de lidt mere særlige oplevelser. Bla. mød en racerkører, fabriksbesøg eller vi sørger for en gourmet oplevelse, kun for jeres gruppe.

Vi har selv en baggrund i motorsport og alle ansatte har en stor viden om motorsport og erfaring fra grupper er et krav for vores koordinatorer.

Fordelen ved at lægge din gruppe hos os er at vi står på mål for alle elementer på turen samt vi overholder alle tider og aftaler på fly, hoteller og restauranter.

Vi har døgnbemandet nødtelefon

Kontakt os på 70 22 24 11 eller send en e-mail på info@rapidotravel.dk hvis du ønsker at modtage et tilbud eller et opkald fra os.

Det var den bedste sports oplevelse jeg har haft, alt spillede fra start til slut!
Per Larsen
Vi var 17 mand afsted, og vi fik en ordenlig en på opleveren alle mand. Top underholdning og gode forhold undervejs.
Kim J. Pedersen

Lej en Mygale Formel 4 bil

Rapido Travel har vores helt egen Formel 4 bil vi tilbyder at leje ud til virksomheder eller events. Vi sørger for alt transport, opstilling og evt. messeudstyr. Vi tilbyder spændende foredrag med kendte racerkørere og Formel 1 eksperter.

Vi har bl.a. mulighed for at leje en hel racerbane med en professionel racerkører, der vil give en helt uforglemmelig high-speed oplevelse i en ægte racerbil. Vi har siden 2009 arrangeret firmarejser i meget høj kvalitet og alt kan stort set lade sig gøre. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS

Kontakt os og hør mere om hvilke muligheder der er for Jeres firma.