Ring til os på: 7022 2411

Kontomenu

Formel 1 billetter

Rapido Travel giver garanti for ægthed af billetter!

Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere og agenter på motorsports billetter. Rapido Travel er officiel agent af F1 billetter på langt de fleste Formel 1 baner og vi handler direkte uden fordyrende mellemled- Det er din garanti for en sikker handel.

Vi har desværre oplevet at andre profilere sig med salg af Formel 1 billetter og det senere har vist sig at være ugyldige billetter der er handlet på sortbørsmarkedet. Som forbruger kan det være svært at se forskel- men du vil som oftes blive afvist ved indgangen da billetterne på sortbørsmarkedet ikke er personlige og samme billet er solgt flere gange. Det kan være fristende at blive lokket med den billigere pris på sortbørsmarkedet men det er absolut ikke risikoen værd da Formel 1 løb ofte er udsolgt og du ikke umiddelbart kan købe en ny billet på løbsdagen. Hos Rapido Travel er du sikker på at du får en personlig billet på den rigtige tribune.

Formel 1 billetter 2017

Hos Rapido Travel kan du købe billetter til alle Formel 1 løb i 2017. Herover kan du bl.a. søge Paddock billetter til Formel 1 løbene i Spanien, Monaco, Italien og Storbritannien.

Er der løb som du ikke kan finde på oversigten med Formel 1 billetter, så se i stedet vores Formel 1 rejser. Her kan du købe en samlet pakkerejse, hvor du får fly, hotel, transfers, guide og gode pladser på tribunerne.

Se f.eks. vores spændende rejse til Austin, Texas i USA. Her starter turen i Las Vegas, hvorefter vi kører mod Formel 1 løbet i rigtige amerikanerbiler. Eller tag med os til Abu Dhabi Grand Prix, hvor du kan vælge mellem to forskellige pakkerejser.

Vi er et rejsebureau for entusiaster og vi elsker motorsport. Med en Formel 1 rejse hos os kan du se frem til en oplevelse for livet. Køb en Formel 1 billet herover og lav din egen rejse, eller lad os hjælpe dig med at få den perfekte Formel 1 oplevelse.

Rapido Travel er medlem af Rejsegaranti fonden.