Ring til os på: 7022 2411

Kontomenu

Partner med

RAPIDO

Bliv partner med Rapido Travel og bliv en del af et stort netværk

Et partnerskab med Rapido Travel er din sikkerhed for kvalitet, engagement og viden om motorsport

Rapido Travel har i over 6 år opbygget et solidt netværk indenfor motorsports verdenen der gør at vi kan få dine gæster helt tæt på sporten. Et netværk i en meget lukket verden som Formel 1 er alt afgørende for at et rejsearrangement med os er vellykket. Vi har kontakter til de fleste teams og til mange af de højt profilerede racerkører og vores engagement i sporten gør at vi kan sætte VIP møder og foredrag op.

Når du vælger at blive partner med Rapido travel kommer du automatisk ind i vores netværk og kan gøre brug af vores kontakter, billedmateriale samt insider viden om banerne, hotellerne og de små ting der gør rejsen til noget særligt.

Som partner er du også inviteret til sær arrangementer hvor vores trofaste partnere får unikke oplevelser, det kan være studieture til vores destinationer, VIP racerløb, foredrag med kendte racerkører, Dansk Motorsport Award og meget mere.

Vi tilbyder dig to forskellige set-up af partnerskaber. 1: Netto priser er for virksomheder/organisation der vil bruge sit eget brand for promovering af motorsports rejser eller 2: En kommisions aftale er for virksomheder/organisation der vil bruge det velkendte og respekterede brand Rapido Travel. Begge løsninger er baseret på volumen målt på salg og vi laver en løsning der er meget attraktiv for din virksomhed/organisation.

Rapido Travel har en lang række af samarbejdspartnere og virksomheder der ønsker at sælge motorsportsrejser fra en seriøs leverandør der garantere at hele rejsen forløber som aftalt. Rapido Travel garantere afrejse på de planlagte rejser, alle fly er booket, alle hotel standarder er overholdt samt at billetterne til selve løbet er udstedt korrekt på den rigtige tribune. Vi har som noget unikt danske Formel 1 eksperter med på alle vores ture, ud over at være værter for gæsterne på turen er der også en bred og vigtig viden om det løb der skal  opleves.

Vi har her udvalgt nogle af vores partnere:

 

bilmagasinet

 

Racemag

bellevue box

 

 

cec logo

 

Skærmbillede 2016-02-09 kl. 15.29.29

       Hvilke fordele giver et partnerskab med Rapido Travel?

Det er helt gratis at blive partner med os. Vi kræver ikke et minimums deltager antal – med andre ord er det risikofrit at arbejde med os og dine gæster kommer afsted.

Vi udbetaler en høj kommission til vores partnere. Du kan forvente at tjene flere penge i kommission, end at bruge en masse tid og arbejde, på at lave din egen pakkerejse.

Vi garantere afgang på vores ture, dvs. dine kunder har ikke en risiko for en aflyst tur. Vi er din garanti for at alle får en officiel billet og alle hoteller + fly er booket korrekt.

Mange års arbejde i rejsebranchen samt et godt ry hos de rigtige folk i motorsport, det er vores ekspertise der gør at oplevelsen er fuldendt og turen bliver husket.

KONTAKT OS

Kontakt os og hør mere om hvilke muligheder der er for Jeres firma.